kerst-2017-enkel_1240x100

Kerstmenu voor thuis
Mini kerstmarkt Kralingen & Noord
Volop kado’s
Kerst voor bedrijven

lampjes_1240x142Klik hier voor meer informatie

Openingstijden

dinsdag 16:30 – 23:00 uur
woensdag 11:30 – 23:00 uur
donderdag 11:30 – 23:00 uur
vrijdag 11:30 – 23:00 uur
zaterdag 11:30 – 23:00 uur
zondag 11:30 – 21:00 uur
maandag gesloten

Aangepaste openingstijden:

zo 24 dec 11.30 – 17.00 uur
ma 25 & di 26 dec gesloten
wo 27 dec 16.30 – 23:00 uur
do 28 t/m za 30 dec 11:30 – 23:00 uur
zo 31 dec 10.00 – 16.00 uur
ma 1 & di 2 jan gesloten

Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam

info@westerkaatje.nl

010-4666556

MENUKAARTEN

 

Menukaart (pdf)

– – –

Lunchkaart (pdf)

– – –

To go (pdf)

– – –

Hapjes- & buffettenkaart (pdf)

 

Online bestellen

WEEKSCHOTELS

Eten_transparant_100x100

WEEK 49

vanaf 5/12 – Butternut chicken met geroosterde broccoli en roseval aardappelen

vanaf 6/12 – Millefeuille van geitenkaas, rode ui, gepofte groente en amandelen

vanaf 7/12 – Wildstoofje met hetebliksem en rode kool en pancetta

– – –

WEEK 50

vanaf 12/12 – Kip merguez met zoete aardappel, gestoofde paprika en citroen crème fraîche

vanaf 13/12 – Parelgortrisotto met pompoen, sinaasappel en pecannoten

vanaf 14/12 – Zacht gestoofde kalfsucade met pastinaakmousseline en paddestoelen

DE KEUKEN VAN WESTERKAATJE

Olijfolie, knoflook en zongerijpte tomaten, daar draait het om in de mediterrane kookcultuur. Aanzitten aan lange tafels, echte wijn uit mooie flessen, en eten wat de altijd goede pot schaft: dat is de eetcultuur.

Westerkaatje verenigt beide elementen in zich. In de keuken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten; kruiden als basilicum, salie, thijm, koriander en mint zijn de basis voor de beroemde quiches, salades, paté’s en niet te vergeten de hoofdgerechten zoals de Porchetta (Italiaans (bio)varken uit de oven met een cassis van bessen en tijm), Scallopina al limone, Falafal di fave (tuinboonburgers met een dip van komkommer-muntraita)

Behalve de goede keuken is vooral de wijze van presenteren de basis van het succes van Westerkaatje. Kenmerkend voor Westerkaatje is dan ook de aandacht die wordt besteed aan de omgeving waarin gegeten en gedronken wordt.

LUNCH
BORREL
CHARCUTERIE
ITALIAANSE WIJNEN
SPAANSE KAZEN
DINER

OOK AFHALEN

GROEPEN

tafel

Bruiloft, lunchen, vergaderen, dineren, afternoon Tea of het houden van een receptie het kan allemaal! Voor groepsreserveringen is het restaurant 7 dagen per week beschikbaar. Wij verzorgen graag in overleg een arrangement op maat voor jullie gelegenheid. Voor aanvragen en informatie kunt u contact opnemen via info@westerkaatje.nl