MENU
—–
€52,50 per persoon; te bestellen vanaf 2 personen
Blini met Bawykov zalm en haringkaviaar
Romige artisjokkensoep met kervel [vn]
Ossenhaas Wellington met prosciutto, duxelle van champignons en rode wijnsaus
Spruitjes met agavesiroop en gerookte amandelen [vn]
Roseval aardappel geroosterd met knoflook en rozemarijn [vn]
Pavlova met kaneelmascarpone, gestoofde peer en rode bietensiroop
◊
VEGA MENU
Blini met vega gerookte zalm met zure room [v]
Romige artisjokkensoep met kervel [vn]
Fromage Wellington van geitenkaas met gedroogde tomaat,
pijnboompitten en bieslook [v]
Spruitjes met agavesiroop en gerookte amandelen [vn]
Roseval aardappel geroosterd met knoflook en rozemarijn [vn]
Pavlova met kaneelmascarpone, gestoofde peer en rode bietensiroop
—–
Voor een uitgebreidere beschrijving,
kijk bij de losse gerechten.
KINDERMENU
—–
1 persoon – €17,50
Pot pie chicken, rösti koekjes, appel-mango compote of
Pot pie vegetarisch, rösti koekjes, appel-mango compote
Panna cotta met speculoos
BORRELBOX
—–
€49,50 per box (geschikt voor 2 tot 3 personen) – GEHEEL VEGA
Zeppole
Geitenkaaslolly met rozenblaadjes en pistache
Tartelette met gele biet en Shropshire Blue
La Tur kaasje
Truffelpecorino
Korianderpesto
Schiacciata
Olijven
Huisgemaakte pickles
Artisjokkensoep met kervel [v]
1 liter – €12,50
Licht gebonden romige soep.
◊
Ravioli gevuld met knolselderij en truffel [v]
Voor 1 persoon – €13,50
Geserveerd met een saus van truffel met bundelzwammen.
◊
Bawykov zalm met blini’s, haringkaviaar en zure room
Voor 1 persoon – €15,00
Bawykov zalm is de allerbeste zalm uit de ijskoude Noorse fjorden;
gerookt volgens geheim recept van meesterkok Rien Heemskerk;
samen met de huisgemaakte blini’s en haringkaviaar een verfrissend lekker gerecht.
◊
Eendenterrine
Voor 1 persoon – €16,50
Terrine van eendenbout, eendenlever, gewelde pruimen en pistache. Met brioche toast.
◊
Pulpo
Voor 1 persoon – €16,50
Octopus gestoofd in rode wijn met tomaat.
Italiaanse stoof van hert
Voor 1 persoon – €17,50
In Amarone gestoofd met zilveruitjes en oregano.
◊
Gekonfijte eendenbout
Voor 1 persoon – €18,50
Met groene asperges en gekarameliseerde sinaasappelsaus.
◊
Ossenhaas Wellington
Voor 1 persoon – €19,50
Bladerdeeg gevuld met ossenhaas, prosciutto en een duxelle van champignons met rode wijnsaus.
◊
Fromage Wellington [v]
Voor 1 persoon – €19,50
Bladerdeeg gevuld met geitenkaas, gedroogde tomaat, pijnboompitten en bieslook.
◊
Grietfilet
Voor 1 persoon – €19,50
Grietfilet verpakt in filodeeg met een farce van gamba en truffel.
Roseval aardappeltjes [vn]
175 gram – €8,50
Geroosterd met knoflook en rozemarijn.
◊
Spruitjes met agavesiroop en gerookte amandelen [vn]
175 gram – €8,50
◊
Winterse geroosterde groenten met Parmezaan [v]
175 gram – €8,50
◊
Polenta met porcini en Pecorino [v]
175 gram – €8,50
Met tomatenjam.
◊
Tarte tatin met kerstomaatjes en gerookte Maldon zeezoutflakes [v]
1 stuk – €8,50
◊
Compote van cranberries van Terschelling [vn]
120 gram – €5,00
Gâteau Tropical
Voor 1 persoon – €8,50
Dessert van passievrucht, limoen en kokos.
◊
Eclair met hazelnoot en koffie-karamel
Voor 1 persoon – €9,50
◊
Pavlova met kaneelmascarpone, gestoofde peer en rode bietensiroop
Voor 1 persoon – €9,50
◊
Vacherin Mont d’Or met kweeperengelei en vijgenbrood
Voor 2 tot 4 personen – €18,50
Heerlijke Franse kaas (alpenkoeienmelk) voor bij de borrel of als dessert; even in de oven met rozemarijn en knoflook en lekker met membrillo van kweepeer (uit eigen tuin) en vijgenbrood.
WIJNSUGGESTIES VAN
IAN EN WIJN
_____
Margalh de Bassac Rouge BIO
Per fles – €10,95
Zwarte bes | braam | krachtig
◊
Margalh de Bassac Blanc BIO
Per fles – €10,95
Perzik | fris | exotisch
◊
Diorama Cava Brut BIO
Per fles – €12,50
Floraal | frisse Elstar appel | limoen
◊
Diwald Grüner Veltliner BIO
Per fles – €13,50
Wit fruit | witte peper