PAASMENU 2019

Eten_transparant_100x100

Ook dit jaar hebben we weer een heerlijk paasmenu samengesteld!
In een paar eenvoudige stappen heb je zo een feestelijke en zeer smakelijke maaltijd voor thuis. Stel je maaltijd zelf samen uit de verschillende losse gerechtjes van het menu, of kies ze als aanvulling op je eigen paasontbijt, brunch of diner.

Je bestelling kun je uiterlijk woensdag 17 april bij ons inleveren in één van onze winkels of via het online-bestelformulier. Op zaterdag 20 april in Kralingen en Noord kun je de bestelling tussen 14:00-17:00 uur ophalen in de winkel van je keuze.

bestel hier uw paasgerechten

PIATTO DEL GIORNO

 

DINSDAG 16 APRIL

Kip gestoofd in een citroenroomsaus met parmezaanse kaas, pasta en gepofte tomaatjes

WOENSDAG 17 APRIL

Tuinerwtenrisotto met Hollandse asperges en geitenkaas

DONDERDAG 18 APRIL

Kalfsgehaktballetjes met gegrilde aubergine en amandel granaatappel couscous

TRAITEUR

Vers, eerlijk en heerlijk eten, dat kun je bij Westerkaatje Traiteur iedere dag afhalen. Voor thuis, in het park of misschien wel op kantoor. We houden van gezond en bourgondisch en laten ons graag inspireren door de mediterrane keuken en haar verse ingrediënten. Onze uitgebreide kaart To Go gaat altijd mee met het seizoen en staat vol met gerechten en hapjes voor ieder moment van de dag. Ook wordt het aanbod wekelijks aangevuld met drie extra piatto del giorno, dus variatie ten overvloede.

Naast onze fijne gerechten hebben wij een mooi assortiment schalen, glazen, borden en bestek, maar bijvoorbeeld ook lekkere flessen wijn, heerlijke olijfolie, bijzondere thee of zelfs pindakaas van Rotterdamse makelij.

 

KAART TO GO

 

ONLINE BESTELLEN

Plan je voor thuis een borrel of een etentje en wil je daar zelf niet voor in de keuken staan. Wij koken graag voor jouw gezelschap of stellen mooie borrelplateaus voor je samen. Klik op de onderstaande link voor het volledige menu.

 

HAPJES EN BUFFETTEN MENU

 

Geef je bestelling minimaal drie dagen van te voren door, dan wij zetten alles klaar op de locatie van jouw keuze (Noord of Kralingen). Eventuele bezorging kan, vraag naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten via ons bestelformulier.

 

ONLINE BESTELFORMULIER

 

OPENINGSTIJDEN

Westerkaatje Kralingen
maandag gesloten
dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 19:00
zaterdag van 10:00 tot 17:00
zondag gesloten

Westerkaatje Noord
maandag gesloten
dinsdag van 16:30 tot 23:00
woensdag tot zondag van 11:30 tot 23:00

 

CONTACT

Westerkaatje Kralingen
Lusthofstraat 51b
3061 WK Rotterdam
T 010-2141299
E kralingen@westerkaatje.nl

Westerkaatje Noord
Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam
T 010-4666556
E noord@westerkaatje.nl