HELAAS NOG STEEDS DICHT ALS TRATTORIA …

Wij hebben helaas onze trattoria moeten sluiten. Onze traiteur/mercato in Westerkaatje Noord is beperkt geopend: op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 19:00 uur.

 

WEL OPEN ALS TRAITEUR/MERCATO!

We ontvangen je graag in onze aangepaste Traiteur/Mercato. We verzorgen je graag met een lekker kopje koffie, een taartje, een broodje of een gezellig borrel, voor op het terras of voor binnen. Telefonisch via 010-4666556 of een per mail via noord@westerkaatje.nl. Vanzelfsprekend zullen ook wij ons gedurende je ontvangst en verblijf houden aan de geldende horeca-richtlijnen van de overheid. Onze Traiteur/Mercato kun je gewoon binnenlopen, we hebben Westerkaatje Noord zo ingericht dat 1,5 meter afstandhouden mogelijk is.

 

 

 

GROEPEN

Onze trattoria is uiterst geschikt voor grote groepen. We hebben mooie lange tafels die met fleurige bloemen en crisp linnen tafelkleden aangekleed kunnen worden, waarna ons personeel ze vol verse heerlijkheden zal zetten. Liever niet aan een vaste tafel plaatsnemen: we bieden ook walking dinners of uitbundige borrels aan. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat  jij en je gezelschap van een mooie middag of avond kunnen genieten, dus kom langs met al je vrienden, je collega’s, de grote familias of je korfbalteam.

Ook maken we de wekelijkse vergaderingen graag een tikkeltje leuker. We hebben tafels voor bilas of voor vergaderingen met de hele afdeling. Voor iedere gelegenheid is er een passend menu en als jullie binnen een bepaalde tijd weer weg moeten zijn, dan wordt daar natuurlijk ook rekening mee gehouden. Aansluitend een grote borrel of diner? Dan is onderstaande voor jullie interessant.

Liever de hele trattoria voor jezelf? Onze mooie locatie is ook af te huren voor bruiloften, afstudeerfeestjes, borrels met het hele kantoor, verjaardagen of misschien gewoon omdat je zin hebt om lekker te eten en te drinken met alle mensen die je lief zijn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

OPENINGSTIJDEN

Tijdelijk gewijzigde openingstijden
(alleen Traiteur/Mercato)

vrijdag t/m zaterdag 12:00 tot 19:00
zondag t/m donderdag gesloten

 

CONTACT

WESTERKAATJE NOORD

Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam
T 010-4666556
E noord@westerkaatje.nl