HELAAS WEER DICHT …

In verband met de nieuwe, aangescherpte Covid-maatregelen van de overheid, hebben wij helaas onze trattoria moeten sluiten. Onze traiteur/mercato in Westerkaatje Noord is beperkt geopend: op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur.

 

WEER OPEN!

We ontvangen je graag in onze aangepaste Trattoria en een vergrote Traiteur/Mercato. Reserveer voor een heerlijke lunch, een gezellig borrel of voor een gevarieerd diner, voor op het terras of voor binnen. Telefonisch via 010-4666556 of een per mail via noord@westerkaatje.nl. Vanzelfsprekend zullen ook wij ons gedurende je ontvangst en verblijf houden aan de geldende horeca-richtlijnen van de overheid. Onze Traiteur/Mercato kun je gewoon binnenlopen, we hebben Westerkaatje Noord zo ingericht dat 1,5 meter afstandhouden mogelijk is.

 

MENUKAART

We werken niet met een vaste menukaart, maar zullen dagelijks onze krijtborden beschrijven met alle lekkere specials van de dag, waaronder diverse vertrouwde Westerkaatje Classics.

TRATTORIA

Een prachtlocatie in Rotterdam Noord waar alles draait om lekker eten en drinken. In onze Trattoria zorgen wij ervoor dat je een heerlijke middag of avond kunt beleven. Bourgondisch gedekte tafels, mooie wijnen en bordjes met heerlijkheden die van de ene kant van de tafel naar de andere worden doorgegeven: dat is de mediterrane eetcultuur waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Shared dining is een manier van eten waar wij 25 jaar geleden mee zijn gestart in de vorm van buffetten, heerlijke hapjes en lange tafels. Toen onze Trattoria in 2010 zijn deuren opende zijn we doorgegaan met dit concept: een tafel staat vol mooi gekleurd servies met smakelijke gerechtjes die zich uitstekend lenen om te delen. Lekker eten kan natuurlijk niet zonder een goed drankje. Voor de dranken- en wijnkaart werken wij samen met verschillende producenten en leveranciers, waardoor we een verrassende selectie kunnen aanbieden. Ons personeel ontvangt je graag in onze mooie ruimte en in de zomer op ons gezellige terras.

 

GROEPEN

Onze trattoria is uiterst geschikt voor grote groepen. We hebben mooie lange tafels die met fleurige bloemen en crisp linnen tafelkleden aangekleed kunnen worden, waarna ons personeel ze vol verse heerlijkheden zal zetten. Liever niet aan een vaste tafel plaatsnemen: we bieden ook walking dinners of uitbundige borrels aan. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat  jij en je gezelschap van een mooie middag of avond kunnen genieten, dus kom langs met al je vrienden, je collega’s, de grote familias of je korfbalteam.

Ook maken we de wekelijkse vergaderingen graag een tikkeltje leuker. We hebben tafels voor bilas of voor vergaderingen met de hele afdeling. Voor iedere gelegenheid is er een passend menu en als jullie binnen een bepaalde tijd weer weg moeten zijn, dan wordt daar natuurlijk ook rekening mee gehouden. Aansluitend een grote borrel of diner? Dan is onderstaande voor jullie interessant.

Liever de hele trattoria voor jezelf? Onze mooie locatie is ook af te huren voor bruiloften, afstudeerfeestjes, borrels met het hele kantoor, verjaardagen of misschien gewoon omdat je zin hebt om lekker te eten en te drinken met alle mensen die je lief zijn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

OPENINGSTIJDEN

Tijdelijk gewijzigde openingstijden
(alleen Traiteur/Mercato)

vrijdag t/m zaterdag 11:00 tot 18:00
zondag t/m donderdag gesloten

 

CONTACT

WESTERKAATJE NOORD

Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam
T 010-4666556
E noord@westerkaatje.nl